3 Saker som gör mig glad

- Min pojkvän & Min bästavän!
De två fina människorna kan ALLTID få mig att le även i de svåraste stunderna! De får mig alltid att må så bra, de är oftast de som får mig så otroligt lycklig! Dem är solskenet i vardagen för mig!
Min glädje kommer ofta på grund av er! Ni är bäst!! - Fint väder
Ja vädret påverkar en faktiskt riktigt mycket! Nu senaste tiden har vädret verkligen varit skit rent ut sagt! De har varit lite lite solsken sedan kommer de där regnskurarna hela tiden samtidigt som de blåser riktigt rå kallt! Så om de är riktigt fint väder med solsken och över 20 grafer ute.. Alltså man blir så otroligt glad och man får sådan energi redan när man vaknar! Så rätt väder kan få mig riktigt glad! -Mitt jobb
Ja är det något som gör mig riktigt glad så är det mitt jobb! Jag har en arbetsplats jag går till nästan varje dag, och man blir bemött av en otroligt glad och härlig personal.Sedan går man ut och jobbar och då kommer de massvis med kunder som är så otroligt glada och Goa! De kan verkligen göra ens dag! Deras Goa kommentarer och komplimanger får en bara att vilja krama om dem! Och jag har verkligen mitt dröm jobb! Jag stor trivs! I Love it! 
Min vardag, Utmaningar | | 4 kommentarer |
Upp