Min helg 👍

Godmorgon!

Jag tänkte berätta lite om min helg!

I fredags var det tjejkväll med gamla och saknade vänner! Fasen vad kul vi hade! Sedan gick vi ut senare på kvällen, och det var en minnesvärd dag och kväll! Fyfasen vad kul det var! Jag och min kompis jag skulle sova hos kom hem mycket sent! Så i går mådde jag inte toppen! Det var bara att åka hem ta två panodil och sova några timmar! Sedan mådde jag bättre! 

Och då var det bara att duscha och göra sig i ordning för firmafesten på Park Hermina! Och ja, jag hade bestämt mig för att köra och vara nykter.. Var inte alls sugen på alkohol, förstår inte varför! Haha😂

Ja och nu ligger jag i sängen och myser med min fina kisse! Vid 10 kommer min farfar hit för vi ska plocka ner sängen! 😱 Sedan blir det att stor städa mitt rum Så det är fint när jag lämnar det på Tisdag!! Endast två jäklar dagar kvar! Två!! Gud... Börjar komma fjärilar i magen! 

Men ne nu måste jag göra i ordning tee... Har blivit genomförskyld igen.... Så jäklar tråkigt!😩

Men men hoppas ni haft en lika fin helg som mig!! 😍

Ha de bäst!😘Min vardag | | En kommentar |

Min helg✌️

Godmorgon på er!

Jag vet att jag inte blivit duktig på blogga än! Men det är så sjuukt mycket nu inför flytten! Om jag inte jobbar så packar jag och handlar saker inför lägenheten! Så har fullt upp!

Idag är det endast 4 dagar kvar till flyttlasset bär av! Jag fattar inte, 4 jävlar dagar!! 😄 Det ska bli så otroligt kul och spännande samtidigt som det kommer bli lite ledsamt att lämna föräldrarna såklart!

Hur som helst väntar nu på världens bästa vän ska komma! Hon ska färga mitt hår och fixa mina naglar! Sedan ska vi bara umgås! Saknat henne så!😊❤️

Ikväll blir det tjejkväll med ett härligt gäng! Blir att äta tacos hemma hos Ida och dricka lite och spela spel! Sedan blir det vidare in till stan👌🍸

Ser att detta kommer bli en toppen start på helgen!

I morgon är det personalfest också! Så denna helgen kommer bli fantastisk kul!

Söndag blir det packa ner sängen och fixa det sista! 

Hoppas ni får en lika bra helg som jag! 

Ne nu kommer snart Emelie!❤️😃
Ha de bäst❤️
Min vardag | | En kommentar |

Barn/Hund/Kattvakt! ❤️😃

Hej Svejs!

Igår så var jag ledig, så då åkte jag till världens bästa vän vid 10 tiden! Hon hade köpt fika, så vi drack kaffe och glögg och åt god fika och pratade en massvis om livet som vi brukar! De var riktigt mysigt!❤️

Sedan åkte Oskar och jag till Vimmerby för att hälsa på svärföräldrarna och Oskars syster med barn! Det var mysigt och trevligt! Vi packade ut alla hans saker i bilarna med! 

Sedan idag åkte svärföräldrarna och jag och Oskar ner till oss i Kalmar igen och lasta ut hans saker hos Farfar och Farmor! Sedan åkte vi hem till Oss och åt fika och pratade de!

Och vid kvart i tre så åkte jag och Oskar ut till min faster! Jag skulle fixa hennes hår för hon och Daniel skulle ut ikväll! De var så stiliga så! Så för en stund sedan körde jag in dom till stan!
Så ikväll är vi barn vakt och hundvakt samt kattvakt! Fullt upp!

Killarna sitter och spelar FIFA och då tänkte jag att jag bloggar! Haha!:)
Vi ska snart börja laga Tacos, så himla gott! Sedan blir de fotboll eller film eller något och massvis med godis och mys! Kommer nog bli en toppen kväll!
Sedan får jag se när jag ska hämta Anki och Daniel i natt!😊

Hur ser er Lördag ut? 😃

/ Endast 17 dagar kvar! 😃👍🏢/

Sötisen ligger och kollar på killarna som spelar FIFA!😂
Min vardag | | 10 kommentarer |
Upp