Mina bästa filmtips


LOL: Miley Cyrus spelar Lola, som kallas LOL, en bohemisk gymnasietjej som skriver dagbok och bloggar om sina killproblem. Hon och hennes mamma har en nära relation, men de döljer sina kärleksliv för varandra.

Mamman träffar barnens far i smyg och Lola försöker bli av med sin oskuld inför en ny kärlek. Och när mamman råkar läsa hennes dagbok tar det hus i helvete.

Miley Cyrus värme är filmens ankare. Hon och vännen Kyles  relation utvecklas till något annat.

 

Ego: 25-årige Sebastian är en dryg Stureplanskille med musiktalang. Han är bortskämd av sina föräldrar. Jobbar i en trendig klädaffär. Eller snarare går och drar. Och har vip-kort till inneklubbarna där han konsumerar tjejer som smågodis, som han sedan kastar ut.

Det enda han bryr sig om är att bli upptäckt som sångartist. Och hans självförtroende är inte direkt blygsamt.

Men dagarna som praktsvin är räknade. När han är nära ett genombrott, råkar han ut för en olycka och förlorar synen. Bitterheten har ingen ände. Men lyckligtvis kommer Mia till undsättning, en personlig assistent som får honom på bättre humör. Han har ingen aning om att hon är en proggig södertjej. Det hade han inte gett mycket för.

 

My sister´s keeper ( Allt för min syster): Den elva år gamla Anna Fitzgerald i Los Angeles söker en framgångsrik advokat.Campbell Alexander försöker anställa honom att tjäna medicinsk frigörelse från hennes mamma Sara som vill Anna att donera sin njure till sin syster. Hon berättar advokaten historien om sin familj efter upptäckten att hennes äldre syster Kate har haft leukemi; hur hon avlad av provrörsbefruktning för att bli en donator.
 
Och medicinska procedurer hon har lämnats in sedan hon var fem år gammal för att donera till sin syster. Campbell accepterar att arbeta pro bono och besatt Sara beslutar att till domstol för att tvinga Anna för att hjälpa sin syster.
 
Anna Fitzgerald tänktes ut via in vitro att hennes föräldrar skulle ha en genetisk match och givare för deras äldre dotter, Kate som har leukemi. Men efter år testas och stack, beslutar Anna att ta hennes föräldrar till domstol själv så att hon skulle kunna frigjord från dem när det gäller något medicinskt. Men hennes mamma vägrar att det det hela går till domstol. Och det nästan tårar familjen isär.
 
 
What happens in Vegas:Jack har precis fått sparken och Joy har blivit dumpad. De har aldrig träffats förr men vaknar upp efter en blöt kväll i Las Vegas och upptäcker att de gått och gift sig. Saken blir värre när de tillsammans vinner storvinsten på jackpot. Den ena fantasifulla jävligheten följer nu på den andra då de båda försöker komma ur äktenskapet och få pengarna för sig själva. Domstolen beslutar att de ska jobba på sitt äktenskap i sex månader och sedan avgöra saken.
The Last Song: Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv vändes upp och ned när hennes föräldrar skiljde sig och hennes pappa flyttade från New York till North Carolina, Georgia. Tre år senare är hon fortfarande arg på sina föräldrar, särskilt hennes far. En dag så beslutar hennes mamma sig för att det skulle ligga i allas intresse om hon skickade Ronnie tillsammans med hennes yngre bror Jonah till North Carolina under sommaren, så att Ronnie kan få chansen att få umgås med sin pappa. Ronnies far, som är en före detta konsertpianist och lärare, lever ett lugnt liv i North Carolina. Han är helt fördjupad i sitt arbete att skapa ett konstverk, som kommer att bli mittpunkten i en lokal kyrka. Ronnie lyckas senare hitta något som både hon och hennes pappa har gemensamt - musiken.
 
Johan Falk , Kodnamn Lisa: Frank Wagner ligger och sover med sin familj i lägenheten i Göteborg. Alla deras personliga tillhörigheter är nedpackade i flyttkartonger. Kontraktet till hans livs dröm, bistron vid den franska kusten, ligger på köksbordet tillsammans med ryggsäcken med alla pengar som han sparat ihop under åren som infiltratör åt polisen. Plötsligt bryter en grupp tungt beväpnade män sig in i lägenheten. Frank reagerar snabbt och lyckas fly med sin familj, hem till den ende han nu kan lita på: Johan Falk. Samtidigt som de undrar om det kan vara så illa att den värsta mardrömmen nu är här, att Franks samarbete med polisen till slut avslöjats, så sker ytterligare attacker i Göteborg mot både gangsterledare och poliser.
 
 
Min vardag | |
#1 - - Linnea:

Grymma filmtips, ego är en riktig favorit faktiskt :)

Hm, det blev inget harry's för min del, nästa gång kanske....får väl kolla in gladiatorerna (eller inte) :).

Imon ska jag hem till syrran o hennes sambo på middag. Vi ska fira vår mamma o syrrans sambos mamma på mors dag... Pappa ska också hänga med såklart. Själv? 😊

Kramis

#2 - - Emelie Andersson :

Kan hålla med dig om de flesta faktiskt, särskilt om miley filmerna och My sister keeper. Älskar verkligen den filmen bara att lipar sönder varje gång jag ser den.

Sv: jag är snart tillbaka ska du se ;) har en hel del saker som ska upp här på bloggen :) <3

#3 - - Louise:

åh va bra med filmtips, de gillar jag :D

#4 - - Ztinas - Motivation att följa dina drömmar:

Gillar alla dessa filmer!
sv; Ja jag tycker absolut du ska göra ett sådant inlägg. Jätteroligt att läsa och se vad andra tycker :)
Jag har än så länge haft en toppenhelg. Hoppas du har haft detsamma :)
kram

#5 - - Linnéa:

Jag har sett alla filmerna, stortjöt till "the last song" minns jag... så himla fin & sorglig film <3.

Mmm, var nere på torget förut och fick köpt lite presenter till mamma, det där som alltid går hem i form av blommor, choklad & lotter *haha*.
Dessutom fick jag unnat mig själv lite nytt :).

Nu ska jag pyssla lite här hemma, och därefter dra på nån bra film & invänta middagen hemma hos syrran & hennes sambo <3

Kramis

#6 - - Johan:

go har jag på datorn, men har inte sett den. Ska kanske göra det nu idag då, bara för det :)

SV: Härligt! Men då ska du väl inte sitta vid datorn när de är där och ni träffas så sällan? :P

Ja, man kan tycka det, men det tycks som sagt bero väldigt mycket på både vem man får åka med och vem man får prata med när man ringer...

Tack! Det var grymt och nu gäller det som sagt att sätta upp nästa delmål :)
Det gick jättebra i helgen, kommer upp ett inlägg om det idag eller imorgon :)

Ha en fin måndag! :)

Upp