3 Saker som gör mig glad

- Min pojkvän & Min bästavän!
De två fina människorna kan ALLTID få mig att le även i de svåraste stunderna! De får mig alltid att må så bra, de är oftast de som får mig så otroligt lycklig! Dem är solskenet i vardagen för mig!
Min glädje kommer ofta på grund av er! Ni är bäst!! - Fint väder
Ja vädret påverkar en faktiskt riktigt mycket! Nu senaste tiden har vädret verkligen varit skit rent ut sagt! De har varit lite lite solsken sedan kommer de där regnskurarna hela tiden samtidigt som de blåser riktigt rå kallt! Så om de är riktigt fint väder med solsken och över 20 grafer ute.. Alltså man blir så otroligt glad och man får sådan energi redan när man vaknar! Så rätt väder kan få mig riktigt glad! -Mitt jobb
Ja är det något som gör mig riktigt glad så är det mitt jobb! Jag har en arbetsplats jag går till nästan varje dag, och man blir bemött av en otroligt glad och härlig personal.Sedan går man ut och jobbar och då kommer de massvis med kunder som är så otroligt glada och Goa! De kan verkligen göra ens dag! Deras Goa kommentarer och komplimanger får en bara att vilja krama om dem! Och jag har verkligen mitt dröm jobb! Jag stor trivs! I Love it! 
Min vardag, Utmaningar | | 4 kommentarer |

Mina bästa filmtips


LOL: Miley Cyrus spelar Lola, som kallas LOL, en bohemisk gymnasietjej som skriver dagbok och bloggar om sina killproblem. Hon och hennes mamma har en nära relation, men de döljer sina kärleksliv för varandra.

Mamman träffar barnens far i smyg och Lola försöker bli av med sin oskuld inför en ny kärlek. Och när mamman råkar läsa hennes dagbok tar det hus i helvete.

Miley Cyrus värme är filmens ankare. Hon och vännen Kyles  relation utvecklas till något annat.

 

Ego: 25-årige Sebastian är en dryg Stureplanskille med musiktalang. Han är bortskämd av sina föräldrar. Jobbar i en trendig klädaffär. Eller snarare går och drar. Och har vip-kort till inneklubbarna där han konsumerar tjejer som smågodis, som han sedan kastar ut.

Det enda han bryr sig om är att bli upptäckt som sångartist. Och hans självförtroende är inte direkt blygsamt.

Men dagarna som praktsvin är räknade. När han är nära ett genombrott, råkar han ut för en olycka och förlorar synen. Bitterheten har ingen ände. Men lyckligtvis kommer Mia till undsättning, en personlig assistent som får honom på bättre humör. Han har ingen aning om att hon är en proggig södertjej. Det hade han inte gett mycket för.

 

My sister´s keeper ( Allt för min syster): Den elva år gamla Anna Fitzgerald i Los Angeles söker en framgångsrik advokat.Campbell Alexander försöker anställa honom att tjäna medicinsk frigörelse från hennes mamma Sara som vill Anna att donera sin njure till sin syster. Hon berättar advokaten historien om sin familj efter upptäckten att hennes äldre syster Kate har haft leukemi; hur hon avlad av provrörsbefruktning för att bli en donator.
 
Och medicinska procedurer hon har lämnats in sedan hon var fem år gammal för att donera till sin syster. Campbell accepterar att arbeta pro bono och besatt Sara beslutar att till domstol för att tvinga Anna för att hjälpa sin syster.
 
Anna Fitzgerald tänktes ut via in vitro att hennes föräldrar skulle ha en genetisk match och givare för deras äldre dotter, Kate som har leukemi. Men efter år testas och stack, beslutar Anna att ta hennes föräldrar till domstol själv så att hon skulle kunna frigjord från dem när det gäller något medicinskt. Men hennes mamma vägrar att det det hela går till domstol. Och det nästan tårar familjen isär.
 
 
What happens in Vegas:Jack har precis fått sparken och Joy har blivit dumpad. De har aldrig träffats förr men vaknar upp efter en blöt kväll i Las Vegas och upptäcker att de gått och gift sig. Saken blir värre när de tillsammans vinner storvinsten på jackpot. Den ena fantasifulla jävligheten följer nu på den andra då de båda försöker komma ur äktenskapet och få pengarna för sig själva. Domstolen beslutar att de ska jobba på sitt äktenskap i sex månader och sedan avgöra saken.
The Last Song: Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv vändes upp och ned när hennes föräldrar skiljde sig och hennes pappa flyttade från New York till North Carolina, Georgia. Tre år senare är hon fortfarande arg på sina föräldrar, särskilt hennes far. En dag så beslutar hennes mamma sig för att det skulle ligga i allas intresse om hon skickade Ronnie tillsammans med hennes yngre bror Jonah till North Carolina under sommaren, så att Ronnie kan få chansen att få umgås med sin pappa. Ronnies far, som är en före detta konsertpianist och lärare, lever ett lugnt liv i North Carolina. Han är helt fördjupad i sitt arbete att skapa ett konstverk, som kommer att bli mittpunkten i en lokal kyrka. Ronnie lyckas senare hitta något som både hon och hennes pappa har gemensamt - musiken.
 
Johan Falk , Kodnamn Lisa: Frank Wagner ligger och sover med sin familj i lägenheten i Göteborg. Alla deras personliga tillhörigheter är nedpackade i flyttkartonger. Kontraktet till hans livs dröm, bistron vid den franska kusten, ligger på köksbordet tillsammans med ryggsäcken med alla pengar som han sparat ihop under åren som infiltratör åt polisen. Plötsligt bryter en grupp tungt beväpnade män sig in i lägenheten. Frank reagerar snabbt och lyckas fly med sin familj, hem till den ende han nu kan lita på: Johan Falk. Samtidigt som de undrar om det kan vara så illa att den värsta mardrömmen nu är här, att Franks samarbete med polisen till slut avslöjats, så sker ytterligare attacker i Göteborg mot både gangsterledare och poliser.
 
 
Min vardag | | 6 kommentarer |

Godmorgon!:)

I går när jag kom hem efter 10 från jobbet så tog jag lite mat för jag var så hungrig! 

Sedan satt vi och pratade lite svärmor och svärfar och allihopa, de var trevligt! Men sedan vart vi alla trötta för alla har ju jobbat! Så vi la oss vid tjugo i 12 ungefär! 

Och idag vaknade jag runt kvart i 9, och nu har jag precis duschat! Det var skönt, älskar en dusch på morgonen, man piggnar till så då!:)

Och idag är de verkligen skit väder... Fyfasen så tråkigt med detta regn och att de är så molnigt! Så otroligt tråkigt!

Men de hindrar inte oss från att gå på båtmässan, lite paraply så är de lugnt:)
Men de är tråkigt att de snart är Juni och vädret är så här!! Känns som de är tur att jag har sen semester!Då har väll värmen förhoppningsvis kommit! 

Sedan får vi se vad vi hittar på idag!:) 

Hoppas ni får en fin Lördag!:)

Här kommer lite regnbilder från Google;
De är väll de enda bilderna som passar in just nu tyvärr!

Min vardag | | 5 kommentarer |
Upp