20 bast nu då!

Hejsan!

Vet att det var ett tag sedan men har verkligen inte haft tid.
Varit så mycket på senaste tiden, så får skylla på det! Hihi.
Ja i Torsdags fyllde jag 20 år. Hade en fantastisk dag.
Jobbade mellan 09.00-14.00 sedan åkte jag hem och bytte om för att där efter åka in till systembolaget med Mamma och Oskar så de kunde ta lite bilder när jag var och köpte lite alkohol för första gången.
De var mäktigt, och först trodde jag inte att jag skulle få visa lägg för det tog ett bra tag innan kassörskan frågade, betalningen var nästan slutförd, men som tur var så frågade hon till sist. Där efter åkte Oskar,Mamma & Jag hem, och tog en kopp kaffe ute i de fina vädret för att sedan duscha och göra oss i ordninga.Fick paketen ifrån Pappa,Mamma, Fanny & Oskar. Fick ett knivsett med olika fina färger och en stor högtalare med otroligt bra ljud av Pappa,Mamma och Fanny.Av Oskar fick jag ett par jätte fina vita Nike skor jag ville ha.Och Fanny hade gjort en liten söt ask helt själv som var rosa och lime grön, så otroligt fin!Sedan bjöd Mamma och Pappa Oskar,Fanny och mig på Restaurangen Kött och bar, jätte gott! Två rätters och till sist tog mamma och jag en jätte god drink, strawberry Duckery hette den! Så min 20 års dag vart mycket lyckad! Blev riktigt bortskämd.Det vart en dag jag aldrig kommer glömma.

Sedan igår kom släkten och firade mig, hade så sjukt otroligt kul! Vart sent, fick massvis med fina saker, orkar inte räkna upp allt. Men fick fina blommor,pengar,inredning och prylar till hemmet,presentkort på Mio,öronhängen och massvis fint. Hade en otroligt härlig dag, en dag jag aldrig kommer glömma.
 
Sedan idag så åkte jag till världens bästa vän vid 5 tiden, och oj vad bortskämd jag blev! Började med att jag fick sitta vid ett uppdukat och fint bord och bara slappna av medans hon donade och grejade. Sedan kommer hon in med en jätte god förrätt, toastskagen..mums! Sedan till varmrätt åt vi kyckling med rotfruktspotatis och en jätte god fetaost sås som jag älskade och en god sallad. De var så gott och jag blev sååå mätt! Sedan satt vi och pratade lite och lyssnade på musik. Sedan kommer hon med en stor låda och jag tänkte ; " Vad i hela friden är de här?" Sedan när jag öppnade låg det 11 paket där i, och jag sa:"Skämtar du med mig eller?" Så jag fick massvis med fint! Två kaffemuggar som var jätte fina, en hårmassagegrej,fina vita kaffeskedar, två fina ögonskuggor, ett mobilskal hon gjort med tre fina bilder på oss,en personligbok hon satt in massvis med fina bilder i och skrivit massvis med fint i, ett ljus där det står live,laugh,love på. Sedan 6 stycken glas där de stod fina grejer på, på tre av dem stod de ; Live Laugh Love. JA hon skämmer bort mig min fina fina vän! Du är för underbar! Sedan tillsist kom hon ner med en jätte god efterrätt, vaniljpannakotta med digestive krisp och bär. Och de var så gott, men känns som man gått upp 10 kilo. Vart så mätt! Och jag har haft sååå roligt! Drack även gott med, sedan har vi pratat en massvis som alltid, och nu sitter vi i sängen med chips och ska kolla film! 
 
Ja jag har haft det underbart kul, så otroligt kul!Jag vill tacka alla som gjort mina dagar awesome! Tusen tack!

Och tusen tack fina vännen, detta kommer jag aldrig glömma, haft så kul och är så glad! Nu ska jag fortsätta umgås med bästavännen istället för skriva här! hihi
Här kommer lite bilder från 20 års firandet!;
 











Ha det:)
Min vardag | | 9 kommentarer |
Upp