Bilder från Balen 2014 Del 1

 
Min vardag | | 13 kommentarer |

The life is so good!!

 
Ja snart är det Midsommarafton! Om 11 dagar så ska min familj inklusive min fina pojkvän och jag till faster och hennes familj med massvis med andra folk och fira Midsommar. Vi blir riktigt många i år vilket är riktigt kul.
Vet att jag redan nämnt vad som händer men kan säga några punkter på vad vi gör.
- Åker traktor med vagn, - Klär midsommarstången, - Gör massvis med lekar, - Grillar & äter gott, och så har vi allmänt roligt såklart! Jag vet att det kommer bli en riktigt lyckad dag redan nu! Ser fram emot detta evenemang!
 
 
Ja om hela 15 dagar!!! Så ska jag och min Kusin Mikaela köra till Göterborg och se One Direction!! Sån otrolig upplevelse, har alltid sett fram emot detta! Ska bli så otroligt kul att se dem och höra dem live! Sedan blir de bo på vandrahem och bara umgås och ha kul som vi alltid har! Helt sjukt att de endast är 15 dagar kvar..kommer ihåg när Mikaela fixade biljetterna.. flera månader sedan!

Ja i år går jag på min första semester någonsin! Endast 42 dagar kvar tills jag går på min fyra veckor långa semester! Solar, dricker, äter gott, badar och bara unnar mig massvis med roligheter! Jag fattar inte riktigt själv att jag ska vara hel ledig ifrån jobbet i fyra veckor, de kommer kännas så otroligt lustigt! Men samtidigt skönt att få lite ledighet!
Min första helg på semesterveckan, alltså om 46 dagar så sticker jag och Oskar, hans syster och hennes sambo samt deras två barn Elsa & Kalle, Oskars bror och hans flickvän till Göteborg! Blir att gå på Liseberg en hel del och ha de allmänt kul och mysigt! Alltid lika trevligt i de sällskapet! Hoppas tiden går fort dit, ser fram emot det så!
 
Helt sjukt! Om 95 dagar så ska bästisen Emelie & jag flyga till Stockholm och se The Fooo live!
Det otäcka är att vi flyger den 11 September, typ den dagen på hela året man kanske inte ska flyga! Men men, man får ju offra lite för att se The Fooo. Det blir en weekend i Stockholm för oss! Se The Fooo, Shoppa, Dricka & äta gott, skratta och göra denna upplevelsen till ett otroligt fint minne tillsammans! Så glad att det är just denna fantastiska tjejen jag åker med! <3
 
 
Om 111 dagar så har fina Oskar Pettersson och jag två hela år tillsammans! Vi har inte riktigt planerat vad vi ska hitta på för något, men det blir ju att hitta på något kul och fint i alla fall! Vi har känt varandra i fyra år nu, och varit tillsammans två år eftersom vi började om! Men det känns som jag känt denna fantastiska killen i hela mitt liv. Är så lycklig med honom! Han är världens bästa, och han gör min vardag till ett paradis! Som jag älskar honom! Vet att det kommer bli en fantastisk dag som alltid med dig!
Min vardag | | 4 kommentarer |

Tina hissar & dissar

- Att jag ska ha min första semester i sommar.
- Ska åka till Göteborg två gånger i sommar samt Stockholm. 
- Att mitt förhållande är bättre än någonsin nu. 
- Ett par snygga shorts som är nyinköpta! 
- Att min katt mår bra igen. 
 
 
 - Att det är så svårt att få tag på lägenheter. 
- Att vädret har varit så regnigt. 
- En del åldersgränser på krogar/pubbar som är högre än andra.
- Spagetti och köttfärssås, inget som jag gillar! 
- Vissa beteenden som ens vänner kan ha. 
 
 
 
Min vardag, Utmaningar | | 11 kommentarer |
Upp